11 Mayıs 2014 Pazar

RULOKATLI PASTA



Malzemeler:

Keki için

4 adet yumurta
4 türk  kahve fincanı şeker
4 türk kahve fincanı un
1 kahve fincanı su
1 paket kabrtma tozu

Ya da hazır pandispanya..

 Krema için:

2 paket vanilyalı krem şanti
2 su bardağı süt (şanti için)
1 adet muz,vb meyve..

 Üzeri için:

 Çikolata yada bonibon
 3 paket rulokat








Pastanın keki için önce yumurta sarıları ile şekeri iyice çırpın
Ayrı bir kapta yumurta beyazlarını bir fiske tuzla blendr ile krema haline getirin.
Yumurta sarısının üzerine un k.tozu ve su ekleyin tekrar çırpın.
Son olarak yumurta beyazı ekleyin cok az çırpın.
Yağlanmış  yuvarlak borcama dökün.
Isınmış fırına atın.

Soğuyan keki süt ile hafif ıslayın.
1 paket kremsantiyi  ardından muz dilimlerini arasına yerleştirin.
İkinci katı yerleştirin diğer krem santiyle üzerini kaplayın.
Üzerini isteğinize göre çikolata,ya da bonibonlarla süsleyin.
Yan kısımlarını rulokatlarla çevreleyin.
Kurdele yardımıyla bağlayarak şık bir görüntü elde edin..




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder