Malzemeler:
3 tane haslanmis patates
birkac dal maydonoz
1 Adet havuc (rende)
1 yemek tatlı kaşığı tereyağı
6 yemek kaşığı yogurt
1 Cay kasigi tuz
Arzuya göre sarimsak
Tuz
Tuz
Soğumaya bırakın.
Maydanoz ekleyin,iyice karıştırın
Avuç içiyle çanak şekli verin.
Havuclari rendeleyip sıvıyag koyarak tavada soteleyin.
Çanakların içine sotelediginiz havuctan birer tatli kasigi koyun.
Yogurdun icine tuzu ve sarimsagi ekleyip karistirin,
Hazirladiginiz yogurt karisimindan canaklarin üzerlerine dökün.
Patates canaklarini servisten birgün önce yapip buzdolabinda bekletebilirsiniz.
Sadece yogurdunu servis ederken ekleyin..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder